• scoala de muzica pentru copii 1

  Music School

  Cursuri canto pentru copii
  Cursuri pian pentru copii
 • scoala de muzica pentru copii 2

  Music Production

  Casa de productie muzicala pentru copii
 • scoala de muzica pentru copii 3

  Video/Foto Production

  Videoclipuri pentru copii
  Sedinte foto pentru copii
 • scoala de muzica pentru copii 4

  Music Management

  Management muzical pentru copii
 • scoala de muzica pentru copii 5

  Recording Studio

  Studio de inregistrari pentru copii
 • scoala de muzica pentru copii 6

  Casting

  Agentie de casting pentru copii

 

     La Şcoala de Muzică pentru copii Sweet Media îi învăţăm pe cei mici să cânte corect încă de la început.

     Talentul nativ cu care este înzestrat copilul este foarte important dar nu suficient. El trebuie cultivat si direcţiontat cât mai bine cu putinţă. Sweet Media foloseşte la cursurile de canto pentru copii, o metodă specială de predare pe care au folosit-o vedete internaţinale şi care în România este aproape necunoscută.

     Orele de canto se desfăşoară astfel: După încălzirea vocii care constă în vocalize cu grade diferite de dificultate şi exerciţii de respiraţie, cântam împreună cu copiii piesele lor preferate, ajutându-i să interpreteze piesa muzicală cât mai credibil, mizând pe intonarea corectă a notelor dar, totodată, incurajăndu-i să o cânte în stilul propriu, original.

     Un aspect important este atitudinea şi prezenţa scenică, aspect care poate cântari chiar mai mult de jumatate din actul artistic în sine. Acest lucru, din pacate, nu prea se ia în considerare în multe dintre şcolile de muzică şi după parerea noastră, este unul dintre punctele esenţiale în desăvârşirea unui artist.

     Vă invităm cu tot dragul să îi aduceţi pe cei mici la cursurile de canto de la Sweet Media!

     La Şcoala de Muzică pentru copii Sweet Media combinăm metoda clasică de predare a pianului, începând cu citirea notelor pe portativ în cele doua chei (sol şi fa), executarea corectă a gamelor, arpegiilor şi a altor exerciţii ritmice, îmbinata cu o metoda modernă, puţin mai prietenoasă pentru cei mici, ca să nu se plictisească repetând mereu aceleaşi exerciţii monotone şi presărată cu noţiuni de teorie muzicală şi armonie, atât de necesare pentru înţelegerea universului muzical.

     Scopul nostru fiind ca elevii nostri să ajungă pe scenă, vom căuta împreună cu ei fragmente muzicale actuale, pe care le îndrăgesc şi vom încerca să le reproducem într-o manieră accesibilă lor.

     Vă invităm cu tot dragul să îi aduceţi pe cei mici la cursurile de pian de la Sweet Media!

 

 

Facebook

Youtube

    Google+

          facebook-sweet-media        

        you-tube-sweet-media         

          google-plus-sweet-media